Aclisol specialiseert zich als jong en dynamisch bedrijf in de totaalservice voor energiezuinige technieken en alternatieve energie. Wij klaren graag voor u de volledige klus, van advies tem volledige uitvoering.

 

Over Ons Aclisol

De start 

Met de nodige bagage aan kennis en ervaring in de bouw, technieken en het ondernemerschap, werd Aclisol in 2009 opgericht door zaakvoerders Niko Cools en Barbara Peeters.  

Gezien de enorme vraag in de sector lag de focus aanvankelijk op fotovoltaïsche zonnepanelen. Al snel verbreedde het dienstengamma naar alle technieken voor verwarming, sanitair, ventilatie en zonne-energie.

Zaakvoerder mee op de werf

Om de persoonlijke opvolging van de werken te garanderen, werkt Niko Cools nog vaak mee op de werf, samen met zijn A-teams. Het klantencontact in de toonzaal, de voorbespreking van je project en het overleg met je architect, EPB-verslaggever, … wordt volledig door hem gestuurd en opgevolgd.

Administratie en boekhouding

Het administratief gebeuren valt onder de vleugels van Barbara Peeters. Zij verzorgt tevens de calculaties en werkt je project volledig uit, inclusief de opmaak van het 2D-plan dat wordt toegevoegd aan de offertes. Voor vragen over premies en voordelen kan je ook altijd bij haar terecht. 

Welkom in onze toonzaal

Om de mogelijke technieken en systemen te demonstreren, nodigt Aclisol iedereen op afspraak uit in de toonzaal in Meerhout. 

Aclisol Toonzaal

Voor een goede start ?

CONTACTEER ONS