Als specialist in energiezuinige technieken dragen we onze filosofie tot in de puntjes uit. Bij Aclisol zijn we dan ook trots dat we mogen werken met een splinternieuwe DAF-truck die met de moderne XF Fuel Dynamics is uitgerust. Deze vrachtwagen is de maatstaf voor milieuvriendelijk transport over lange afstand.

DAF Trucks, met zijn vestiging in Westerlo kwaliteit uit eigen streek, vaart met zijn programma ‘Transport Efficiency’ de energiezuinige koers. Het nieuwe model, te bewonderen in onderstaand promofilmpje, realiseert een hoge brandstofbesparing, onder andere door een slimme cruise control en specifieke banden met lage rolweerstand.

 

Al die kwaliteiten maken van DAF Trucks de ideale partner om die warmtepomp of zonnepanelen ter plaatse te brengen. Die kunnen op hun beurt dan weer deel uitmaken van een totaalsysteem waarmee je nieuwbouw bijna-energieneutraal wordt.

Door te kiezen voor een aannemer die alle technieken realiseert, bespaar je jezelf heel wat kopzorgen. Aclisol gaat voor een totaalservice. Wij voeren de nodige werken uit in nauw overleg met de bouwheer, architect, EPB-verslaggever en andere aannemers.

Wil jij graag weten wat we voor jouw bouwproject kunnen betekenen?

Wij ontvangen je graag na afspraak in onze toonzaal in Meerhout.

Contacteer ons