Duurzaam en energiebewust (ver)bouwen zit in de lift. Steeds meer bouwers wachten niet af tot 2020, wanneer elke nieuwbouw bijna energieneutraal moet zijn, maar kiezen nu al voor de hoge energie-efficiëntie van een duurzame woning. Vaste kosten die automatisch naar beneden gaan, wiens portemonnee droomt er immers niet van? Duurzame materialen zijn daarbij een must, maar een aannemer zoeken die bewust omgaat met energie is even belangrijk.

 

Ben Woning

Als fris en jong bedrijf specialiseert Aclisol zich in energiezuinige technieken en alternatieve energie. Bovendien voeren wij onze bouwactiviteiten zo uit dat anderen daar in de toekomst geen last van ondervinden. Concreet wil dat zeggen: hernieuwbare of onverwoestbare materialen, en een zo laag mogelijk energieverbruik tijdens de werken die we met de nodige kennis van zaken uitvoeren.

Totaalservice

Die aanpak past in onze filosofie van de totaalservice. Eén aannemer kiezen voor alle technieken bespaart je heel wat kopzorgen. Niet alleen vermijd je dat sommige technieken of leidingen met elkaar in conflict komen, er kunnen ook discussies ontstaan over verantwoordelijkheden. 

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom is de persoonlijke begeleiding van groot belang binnen onze totaalservice. Wij werken onze offertes volledig uit op jouw bouwplan, zodat je van ons advies op maat krijgt. Of je nu voor zonnepanelen gaat, of voor een groot project waarin je ook een ventilatiesysteem en een warmtepomp integreert. 

Stap je in een bouwproject, dan komt er een heuse papierwinkel op je af. Voor leken is het soms moeilijk het overzicht te bewaren. Ook daar helpen we je desgewenst bij. Alle formaliteiten zoals attesten, berekeningen, verslagen, … nodig voor epb, vereiste keuringen, premie-aanvragen, worden je tijdig afgeleverd. 

Heb je bouwvergunning op zak?

Wil je energiebewust je droomhuis optrekken?

Maak je afspraak in onze toonzaal